Revolver – Still

În această frumoasă zi de vineri, am ales să vi-i prezint pe componenții trupei Revolver. Pentru că mi-a plăcut în mod deosebit începutul lor, iată povestea: s-a întâmplat ca Willaume Ambroise(vocal, chitară, pian) să-l observe pe viitorul lui prieten Jérémie Arcache(cello, vocal) la Notre Dame. „Improviza un concert pentru violocel din Haydn. Cânta precum Jimmy Hendrix. La vremea aceea, nici măcar nu știa de Beatles sau Stones!”.

Conștienți de talentul lui, Willaume și Christophe Musset(vocal, chitară), au devenit dornici de a-l include pe Arcache în planurile lor muzicale și i-au compus o listă cu albume și artiști esențiali: Sgt Pepper, the Velvet Underground, Elliot Smith, Bob Dylan. Și așa a luat naștere proiectul Revolver.

„Still” este o piesă ruptă din cele mai frumoase capitole din Revolver, sunetul exuberant aducându-i printre preferații festivalelor din Europa și seducând publicul.

Videoclipul … prezintă cadre divine. Vă las să vă convingeți.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Infinite playlist și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s