Matchbox 20 – Bent

Pentru că această dimineața ploioasă a avut ca fundal sonor discografia formației Matchbox 20, una dintre cele mai apreciate de critici în anii ’90, cântecul pe care l-am ales pentru voi se intitulează „Bent”.

Într-un articol pe care îl citeam, la un moment dat, autorul scria că nu înțelege „cum o melodie atât de obișnuită a ajuns No. 1”. Bănuiesc că face parte din acea categorie de oameni snobi ce revocă orice lucru care nu le este pe plac sau care, în pofida faptului că nu este comercial, a reușit să depășească această barieră. Eu cred că, tocmai, prin simplitate, a atins inimile multor oameni și a ajuns să fie considerat unul dintre cele mai minunate cântece compuse vreodată.

Bent reprezintă primul single de pe albumul „Mad Season”, lansat în mai 2000. Elemente ca pasiunea, teama stranie și exasperarea de agățare față de un posibil ajutor au dus la creația unei povești captivante de pop/rock.

Și acum vă las să ascultați o piesă care nu se învechește niciodată.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Infinite playlist și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s