Queen – Bohemian Rhapsody

20 aprilie este una dintre zilele mele preferate. Pe lângă faptul că o serbez pe una dintre cele mai bune și frumoase prietene, Freddie cel sexy și mustăcios mă încântă mereu cu ceea ce a lăsat viu în urmă.

Dacă simțiți că nu găsiți nici un fel de inspirație care să dea un sens lucrurilor din jur, ascultați-l. Sunt puțini oamenii aceia care iubesc ceea ce fac. Însă, dacă tot îi avem, de ce să nu încercăm să învățăm ceea ce este bun? Îi spuneam lui Gabi acum două-trei săptămâni cât sunt de entuziasmată de domeniul meu, iar el mi-a întors-o că sunt self-righteous, adică ipocrită ca să o dăm pe română. De ce? Pentru că: „e muncă, cum naiba să fii entuziasmată de muncă?” E destul de conștient că dacă ar fi fost lângă mine, cel mai probabil i-aș fi trosnit una.

Fraților, dacă nu sunteți mulțumiți cu ceea ce faceți, puneți mâna și schimbați ceea ce nu vă place. Și nu le reproșați pasiunea celor ce construiesc lucruri care îi fac fericiți. Nu-mi plac deloc oamenii care împrăștie amar. Sunt foarte mulți care în loc să aprecieze ceea ce au, sunt depresivi și iritați de succesul vecinului sau de fantezii bazate pe fixații din trecut.

Știu că sun a vorbitor care le ia banii fraierilor cărora le promite că vor deveni mai bogați, mai frumoși, mai deștepți, etc, dar nu vă cer nici bani, și nici nu vă promit câte în lună și în stele. Totuși dacă o persoană se dă cu capul de pereți, i-aș propune să încerce să se oprească sau măcar să încerce să se dea cu capul de ceva moale, în speranța că poate nu-l va mai durea capul.

Să revenim la legendara „Bohemian Rhapsody”. Brian May povestea despre nașterea acestui succes: „Acela a fost un moment minunat, însă crearea muzicii a implicat cel mai mare fior. Mi-l amintesc pe Freddie venind cu o mulțime de bucățete de hârtie de la serviciul tatălui său, bucățele asemănătoare celor de tip Post-it, și repetând în forță la pian. Cânta la pian cum cei mai mulți oameni cântă la tobe.  Cântecul pe care îl avea era plin de goluri unde a explicat că vor fi introduse bucăți de operă. Aranjase deja armoniile în mintea sa.”

Reclame
Acest articol a fost publicat în Infinite playlist și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s