Saint Etienne – Only Love Can Break Your Heart

Sunt foarte puțini artiștii care fac un cover după un cântec și chiar le reușește. Saint Etienne se numără printre numele rare care au reușit să creeze o variantă a cântecului „Only Love Can Break Your Heart” demnă de originalul lui Neil Young.

Dacă doreați dovada că Neil Young a fost unul dintre cei mai buni textieri și că ceea ce a creat poate fi adaptat în moduri noi și neașteptate, aici este. E plăcut să sesizez influențele stilului indie și cele ale celui electronic dance aduse de Pete Wiggs și Bob Stanley. Mai mult, maniera în care aceștia au reușit să creeze senzația de bogat și complex utilizând un vocal minim al solistei Moira Lambert este uimitor.

Dacă vă numărați printre persoanele cărora le-am trimis cântecul în mod repetat de-a lungul anilor care au trecut, să știți că este doar pentru că vă admir și sunteți persoane frumoase într-un sens sau altul. (:

Reclame
Acest articol a fost publicat în Infinite playlist și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s