The Naked And Famous – Young Blood

Tocmai din Noua Zeelandă, cei de la The Naked And Famous ne cântă despre efemeritatea relațiilor adolescentine. Pentru că tot vine vara și gândurile mele zboară undeva spre nisipul de pe țărmurile acestei țări îndepărtate, am decis că mă voi delecta cu albumul „Passive Me, Agressive You”.

Cu un sunet răcoritor prin imaturitate, „Young Blood” reprezintă o cascadă de energie. Unul dintre lucrurile acelea de care te îndrăgostești fără să realizezi. Dacă nu zâmbiți când îl ascultați vă dăruiesc eu un zâmbet. Știu că realistic putem fi atașați de amintirile dragi doar pentru o perioadă. De asemenea, știu că, în cele din urmă, ceea ce a fost va fi înlocuit de ceea ce este nou și ciclul acesta va continua. Însă, de fiecare dată, pe această strofă,

„We lie beneath the stars at night
Our hands gripping each other tight
You keep my secrets hope to die
Promises, swear them to the sky”

mă regăsesc pe o bancă improvizată dintr-un trunchi mare de copac, privind ploaia de meteoriți pe cerul imens din deltă, al sfârșitului de vară din 2005. (:

Reclame
Acest articol a fost publicat în Infinite playlist și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s