STROMAE – Peace Or Violence

Stromae

Paul Van Haver

Toate protestele ce se desfășoară în ultimul timp, m-au determinat să scriu despre Paul Van Haver. Cine este? Băiatul acesta interesant, cu un chip încântător, atipic, atrăgător, care cântă sub numele Stromae(o anagramă a termenului Maestro).

Videoclipurile ce par desprinse din realitate, muzicalitatea limbii franceze, chipul nu prea fotogenic, dar pe care lumina și umbrele crează trăsături plăcute și rare, și cele mai frumoase mâini pe care le-am văzut la un reprezentant al sexului masculin, m-au făcut să nu mă rezum la a asculta doar cântecul care a ocupat prima poziție în topurile muzicii din Europa pentru câteva săptămâni, „Alors On Danse”. Astfel, am descoperit melodia „Peace Or Violence”. Solistul îi invită pe cei care folosesc degetele pentru a forma un „V”, să se întrebe ce semnificație are acest gest: este un semn al păcii sau este un „V” de la Violență?

Voi ce credeți?

Acest articol a fost publicat în Infinite playlist și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s