Arctic Monkeys – Do I Wanna Know?

Este natural să visez că plec în deltă cu frații mei mai mari, Alex Tuner, Jamie Cook, Nick O’Maley, Matt Helders, și adun pisici fără casă pe drumul de întoarcere spre concertul acestora din București. Fără griji, cu imaginea adierii calde ce lasă umbre timide în lanurile de grâu. Fericită până în brațul ultimului cromozom din ADN-ul fiecarei celule ce reprezintă parte a compoziției mele. Așa se întâmplă când adorm ascultând muzica lor. De la început până în prezent, de la „Mardy Bum” la „Fluorescent Adolescent”, iar de acolo până la „Suck It And See”, și acum la „Do I Wanna Know?”, universul meu a ajuns mai aproape de a fi desăvârșit datorită lor.

Nu cred în dragoste la prima vedere, dar cred în dragoste la prima audiție. „Do I Wanna Know” a reușit să-mi capteze fiecare slot al atenției, curiozitatea și să activeze complet predispoziția genetică de a răspunde la muzică. Magnetism: eu și AM. Endorfinele mele dansează pe ritmul, succesiunea de note și armonia specifică Arctic Monkeys.

Cântecul este ridicol de bine compus, perfect mulat pe formele emoțiilor pe care le determină. Alex Turner a menționat că au pornit de la „R U Mine”: „Am descoperit ceva ce merită explorat în înregistrarea piesei respective. Do I Wanna Know a fost primul lucru descoperit în căutarea noastră.”

Pentru că cel mai bun mod de a demonstra este un model matematic, aveți aici formula pe care o atribui celor de la Arctic Monkeys:

                                     AM = Inteligență nativă + Stil + Talent

Reclame
Acest articol a fost publicat în Bucket lists, Infinite playlist, Sunete și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s