Don’t Stop Believin’

Sunt furioasă. În zile ca acestea nu înțeleg cum funcționează Dumnezeul oricărei religii. Nu înțeleg cum face natura, selecția despre care a scris Darwin și cum se aplică legea a treia a lui Newton. CUM? Din moment ce pedofilii umblă liberi și răpesc copii pentru a posta apoi clipuri cu pornografie infantilă? Din moment ce se scrie despre delfini antrenați militar, cunoscuți și sub denumirea de „delfini ucigași”? Din moment ce tineri devin victime ale unor părinți egoiști care cred că emanciparea înseamnă divorț, aventuri, destrăbălare, și ale unor putori care nu știu ce înseamnă să lucrezi, să ai un rost pe lumea aceasta, și aleg să producă droguri pentru a câștiga bani repede și ușor? Paraziți care trăiesc pe suferințe și dezamăgiri.

Cory Monteith

Cory Monteith

Am ales „Don’t Stop Believin'”, pentru că este printre cântecele care mă ajută să continui atunci când totul pare fără speranță, când mă simt înconjurată doar de răutate, violență, nebunie. Și pentru zâmbetul acela sincer al lui Cory debutând în Glee…

Acest articol a fost publicat în Bucket lists, Infinite playlist și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s